Duguláselhárítás Székesfehérvár

2020-ban a járvány idején is teljes erőbedobással dolgozunk, nem hagyjuk önöket cserben.

Gépparkunk eszközei, amivel elhárítjuk a dugulásokat Székesfehérváron és környékén: duguláselhárító gép, womás csatornatisztító, csatorna,-lefolyó kamera, spirálok többféle méretben és hosszúságban, expresszív pumpa.

duguláselhárítás Székesfehérvár

Székesfehérvár csatornahálózatának története ideje a 20. század elejére tehető. Ilyenkor még nem adtak a megfelelő lejtési szakaszokra, a könyökök, csatlakozások precizitására, hisz még új terület volt számukra. Azóta természetesen sokat fejlődött a csatornahálózat építés, így a mai ember számára a komfort és biztonság érzet erősödött. Még így is sajnos előfordul, hogy nem megfelelő a kiépítés, és egy újonnan épülő háznál is csak később jelentkeznek a problémák (gyakori dugulások). Ilyen esetbe lehet segítségre a csőkamerás vizsgálat, csőszerelés.

Ha duguláselhárítót keres Székesfehérvár és térségében, mi non stop állunk rendelkezésére.

Duguláselhárítási áraink előre leegyeztettek, azon nem változtatunk később sem, így nem kell tartania attól, hogy magasra szökik a számla.

Nem végzünk bontást, alázattal, tisztelettel viseltetünk Ön és a munka irányába is.

Ha gyökérbenövésre gyanakszik, esetleg fa van a csövek közelében, tudunk segíteni a csatorna,-lefolyó megtisztításában és az útban lévő gyökér eltávolításában.

Aknák tisztítását is Székesfehérvár lakói számára felajánljuk, cégek, ipari csövek, szállodák, éttermek, társasházak és magán lakások számára is tudjuk biztosítani.

Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük